top of page
BCA24F7F-0CF9-4B52-8D11-06FE49E71207.JPG

Anette Sandbu

Prisvinnende executive produsent, innholdsprodusent og manusforfatter.

16 års erfaring fra tv-, film og reklamebransjen.

Produserer kunst-, reklame-, kort- og dokumentarfilm.

Jobbet med kjente merkevarer som Matprat, Telia, Volkswagen, Visit Norway, Kreftforeningen, Sparebankstiftelsen, Den Norske Kirke, ComeOn og Sørlandschips for å nevne noen.

Foto: Julianne Leikanger 

  • mail
  • Instagram
  • LinkedIn

Min historie 

Historien starter omtrent med en tenåring som fikk et kamera i hånden, med påfølgende beskjed om at «dette skal på TV i kveld».

Jeg vokste opp i bransjen, først blant TV-formatene før jeg beveget meg over til reklamebransjen hvor jeg har funnet meg til rette de siste åtte årene.

Langs veien har jeg tatt utdannelse ved Høgskolen i Lillehammer og skrevet en Bachelor om «Idéutvikling i moderne mediehus» med praksis fra utviklingsavdelingen i NRK. Jeg har alltid vært opptatt av kulturen i norsk filmbransje og var engasjert som programleder i Grønnskjerm i åtte år, med visninger på Cinemateket, Parkteateret og Vega Scene.

I 2018 startet jeg filmkollektivet Fersken, bestående av ferske, talentfulle og selvstendige filmskapere. Jeg har alltid ment at kreativitet vokser best i omgivelse av trygghet og samspill.

Idéer er som en umoden fersken, plukket rett fra treet. I begynnelsen er den hard og bitter, og det kan virke som om den ikke har potensialet til å bli noe spesielt. Så kommer modningsprosessen; den absorberer næring fra solen, jorden og regnet, og gradvis forvandles den til en saftig og søt frukt som kan nytes av andre og samtidig gi næring.

En god idé som gir næring, er avhengig av hele økosystemet.
Etter noen år på byråsiden tok jeg med meg dette tankesettet og startet produksjonsselskapet Fersken Film.

 

Selv om vår første prioritet er å produsere reklamefilm er vi godt i gang med andre formater med fokus på idéutvikling og manus.

Som frukten selv modnes vi med tiden og håper du vil være med å høste.

KONTAKT

Ta kontakt for forespørsel om bestilling av film, samarbeid eller kurs i sosiale medier

bottom of page